Zakelijk Portret

Aanbod

Profielfoto

Een snelle sessie van 30 minuten in de studio of vanaf 10 personen bij u op locatie. Inbegrepen 2 afgewerkte profielfoto's.

Zakelijk portret

Een shoot van 1 uur in de fotostudio. We maken verschillende portretten in kleur en zwart wit. Headshot, portret en full body komen aan bod. Ideaal als u op verscheidene media verschillende foto's wenst.Inbegrepen 5 afgewerkte portretten.

Actieportretten

Wilt uzelf of uw medewerkers in beeld tijdens het werk met actieportretten? Zo zien u klanten hoe u werkt en wat u doet. Ideaal voor uw sociale media, marketing of website.

U en uw zaak

Wilt u een portret van u en uw zaak in één beeld? Ik kom tot bij u en samen gaan we aan de slag om zo uw klanten te overtuigen. We maken verscheiden foto's die u kan gebruiken voor uw advertising op bijvoorbeeld Google.

U en uw product

Lancering van een nieuw product? In de studio of bij u op locatie maken we beelden die u en uw product in de kijker zetten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw klanten op de hoogte zijn van uw lancering en uw aanbod. Enkel foto's nodig van uw product? Kijk dan zeker op mij website van D.L.Photography

Personal branding

Hierbij gaan we uitgebreid aan de slag om u en uw waarden en normen, producten of bedrijf in beeld te brengen.

Dit alles met de focus op vooral uzelf en wie u bent en waar u voor staat.

Wilt u meer informatie? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier. Tot snel!

Contact

Capturing Souls

Borsbeeksesteenweg 86 2100 Deurne/Antwerpen

+32472362028

dave@dlphotography.be

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Na ontvangst contacteer ik u voor verdere afspraken.